Poletni ŽIV ŽAV v vrtcu

Poletni dnevi v vrtcu so nekaj posebnega. Otroci intenzivneje tkejo poznanstva z otroki iz drugih skupin, za kar morda med letom ni bilo dovolj časa. Tega se zavedamo tudi strokovne delavke, ki se angažirano pripravimo na ta del leta in otrokom omogočamo pestre, alternativne in doživljajske dejavnosti.

Preberite več

KUHINJA NA PROSTEM

V vrtcu Tabor otrokom omogočamo, da doživljajo vrtec kot okolje v katerem se razvijajo kot posamezniki, razvijajo občutek za sodelovanje, soodločanje. Prostor organiziramo tako, da raziskujejo in si pridobivajo lastne izkušnje, življenjske navade in sposobnosti.

Preberite več

VRTČEVSKI ZAKLJUČEK ŠOLSKEGA LETA NA RANČU MUSTANG

Zaključek šolskega leta smo kot običajno izvedli na Ranču Mustang. Po uvodnem pozdravu je sledila igrica Sitnobe sitne, ki je bila tokrat v izvedbi staršev otrok najstarejšega oddelka.

Preberite več

GOZDAR NA OBISKU

Narava je v vrtcu področje, v okviru katerega omogočamo otrokom pridobivanje izkušenj z naravnimi pojavi, živo in neživo naravo ter spodbujamo veselje v raziskovanju in odkrivanju.

Preberite več

MEDNARODNI PROJEKT eTwinning

Vrtci so, z odprtim kurikulom, idealno mesto za izvedbo mednarodnih projektov v programu eTwinning. Letne načrtovane vsebine na ravni otrok, učiteljev in staršev se lahko z mednarodnim povezovanjem nadgradi in oplemeniti.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

POVABILO K VPISU V VRTEC TABOR za šolsko leto 2016/2017

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 11. 4., do petka, 15. 4. 2016.

Preberite več

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK IN ŠOLARJEV NA DEBELEM RTIČU

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec v sodelovanju z ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič od 1. do 8. avgusta 2016.

Preberite več

POVABILO K VPISU V VRTEC TABOR za šolsko leto 2015/2016

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 13. 4., do petka, 17. 4. 2015.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>