Obvestila



NOVO- ZNIŽANO PLAČILO VRTCA

več informacij dobite na povezavi: http://www.mddsz.gov.si/si/uveljavljanje_pravic/socialna_zakonodaja/znizano_placilo_vrtca/

PRAVLJICA, PRAVLJICA…

V naši skupini otrok starih 3-4 let dnevno namenjamo čas razvoju bralne kulture. Otrokom z branjem približamo svet knjig ter jih s tem vključujemo v pisno kulturo kot pomembno sestavino demokratizacije družbe.

Preberite več

FIT PROJEKT V VRTCU

Mednarodni projekt FIT Slovenija je projekt promocije gibalne športne aktivnosti za zdravje otrok in mladostnikov ter izobraževalni program za strokovni kader vrtcev in osnovnih šol.

Preberite več

CICIumetnije

2. aprila je potekala prireditev ob zaključku 14. CICI umetnije v Etnografskem muzeju v Ljubljani. Prejeli so 2734 izdelkoviz70 vrtcev in 88 šol. Strokovna komisija je za razstavo izbrala 150 otroških likovnih del in jih dvanajst nagradila.

Preberite več

Jedilnik za mesec april

Oglejte si jedilnik za mesec april.

Preberite več

PREDSTAVITEV VRTCA TABOR NA SEJMU ALTERMED

V soboto, 16. 3. 2019, je potekal 15. sejem Altermed. V okviru EKO šole se je s projektom »Melje, melje mlinček« predstavil Vrtec Tabor. Namen in cilj je bil, da otrokom približamo kako nastanejo različni izdelki, ki jih kupimo v trgovini.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

POVABILO K VPISU V VRTEC TABOR za šolsko leto 2016/2017

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 11. 4., do petka, 15. 4. 2016.

Preberite več

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK IN ŠOLARJEV NA DEBELEM RTIČU

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec v sodelovanju z ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič od 1. do 8. avgusta 2016.

Preberite več

POVABILO K VPISU V VRTEC TABOR za šolsko leto 2015/2016

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 13. 4., do petka, 17. 4. 2015.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>