Jedilnik za mesec december

Oglejte si jedilnik za mesec december.

Preberite več

JESENSKA CICIPOHODA

Za nami sta že dva čudovita jesenska meseca, ki sta nas kar vabila, da se odpravimo raziskovat naravne lepote v bližnji okolici. Tako smo se v septembru in oktobru napotili po čudovitih poteh našega kraja ter izvedli dva cicipohoda.

Preberite več

GASILSKA POSTAJA v odd 5-6 let

Ker smo oktober podrobneje namenili gasilcem, je naša igralnica postala gasilska postaja ter klicni center. Uporabljali smo prava gasilska orodja, za kar se zahvaljujemo Pgd Kapli-Pondor za izposojeno opremo.

Preberite več

8. ZAJČKOV TEK

Letos smo v Vrtcu Tabor obeležili že 8. Zajčkov tek. Ta je bil prav poseben. Tek po ulici je zamenjal pravi zajčkov teren – gozd. Na koncu pa so vsi otroci prejeli medaljo za sodelovanje ter zaslužen sok.

Preberite več

Jedilnik za mesec december

Oglejte si jedilnik za mesec december.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

POVABILO K VPISU V VRTEC TABOR za šolsko leto 2016/2017

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 11. 4., do petka, 15. 4. 2016.

Preberite več

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK IN ŠOLARJEV NA DEBELEM RTIČU

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec v sodelovanju z ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič od 1. do 8. avgusta 2016.

Preberite več

POVABILO K VPISU V VRTEC TABOR za šolsko leto 2015/2016

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 13. 4., do petka, 17. 4. 2015.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>