POLETNE DOGODIVŠČINE

Pa smo tudi mi prišli do poletja in novih poletnih izzivov, ki se jih v vrtcu vedno veselimo. A kaj, ko nam je tokrat ponagajala otroška bolezen in malo premešala naše načrte, veliko pa tudi načrte družin in njihovih počitnic.

Preberite več

Jedilnik za mesec julij in avgust

Oglejte si jedilnik za mesec julij in avgust.

Preberite več

Friderikovo pismo-junij

Pozdravljeni dragi prijatelji narave Leto se nagiba v poletje, v čas, ko se posvetim družini. Sokoli gnezdimo v čas od pomladi pa tja do julija. Svoje nadobudne malčke moram spoznati z različnimi novimi dogodivščinami, spretnostmi in tudi znanji.

Preberite več

Spoznavanje držav

V oddelku 4-5 let smo v tem šolskem letu spoznali 23 držav iz štirih kontinentov. Vsak otrok si je prvi dan septembra izbral zastavo države, ki jo je na svoj rojstni dan spoznal. Spoznali smo znane države (Kanada, Španija, Japonska…) in manj znane ( Gabon, Bahami, Ruanda…).

Preberite več

ZAJTRK NA PROSTEM

Ker nas sončni dnevi kličejo že zgodaj v naravo, smo si mi pripravili zajtrk kar na prostem. Vsak se je znašel po svoje, si poiskal svoj kotiček, ter neizmerno užival.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

POVABILO K VPISU V VRTEC TABOR za šolsko leto 2016/2017

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 11. 4., do petka, 15. 4. 2016.

Preberite več

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK IN ŠOLARJEV NA DEBELEM RTIČU

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec v sodelovanju z ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič od 1. do 8. avgusta 2016.

Preberite več

POVABILO K VPISU V VRTEC TABOR za šolsko leto 2015/2016

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 13. 4., do petka, 17. 4. 2015.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>