Radi imamo sneg

Zima nam je letos obilno postregla s snegom. Najbrž se snega nihče ni razveselil bolj kot otroci. V vrtcu smo vse »snežene« dni izkoristili za gibalne aktivnosti na prostem in ustvarjanje s snegom. Naša okolica nam ponuja veliko raznolikih površin za gibanje, še posebej radi pa se odpravimo na Gorico, kjer lahko sproščeno uživamo.

Preberite več

Radovedni škratki

Februar nam je prinesel tisto pravo zimo, ki smo si jo vsi želeli decembra in januarja. Čeprav malce pozno nam je obilica snega nudila nepopisne zimske užitke. Veliko časa smo preživeli zunaj, se kepali, sankali, drsali in odšli celo na Gorico.

Preberite več

GLASBENA PRAVLJICA V VRTCU

Ko pripovedovanje pravljice povežemo s poslušanjem glasbe se srečamo z glasbeno pravljico. Glasbena pravljica je tista pravljica, v kateri nam glasba pripoveduje, opisuje, širi in poglablja doživljanje ter bogati misli in čustva, ki jih je otroku vzbudila z besedami izražena vsebina.

Preberite več

OLIMPIJADA V VRTCU VRANSKO

Aktualni dogodki so izvrstna priložnost za popestritev vsakodnevnega dela v vrtcu. Olimpijske igre so nas navdihnile za izvedbo »naše« olimpijade v športni dvorani, ki je vključevala prižig olimpijskega ognja, plapolanje zastav in seveda zimske športne postaje.

Preberite več

Virtuozi že v vrtcu

Glasbena vzgoja kot pomemben sestavni del estetske in umetnostne vzgoje zagotavlja temelje za skladen in uravnotežen razvoj. Glasbene dejavnosti predstavljajo samostojno obliko glasbenega izražanja, spodbujajo veselje do zvoka, igre, gibanja, razvijajo splošne sposobnosti zaznavanja, pozornosti, motorične spretnosti, jezikovno komunikacijo, socialno vedenje…

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

POVABILO K VPISU V VRTEC VRANSKO za šolsko leto 2016/2017

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 11. 4., do petka, 15. 4. 2016. Od 11. do 14. 4. v pisarni vrtca Vransko, 15. 4. 2016 pa v pisarni vrtca Tabor, od 8.00 do 14.00, po predhodni najavi na št. 03 703 23 92 pa tudi izven tega termina...

Preberite več

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK IN ŠOLARJEV NA DEBELEM RTIČU

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec v sodelovanju z ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič od 1. do 8. avgusta 2016.

Preberite več

POVABILO K VPISU V VRTEC VRANSKO za šolsko leto 2015/2016

Vpis predšolskih otrok NOVINCEV v programe za otroke od 1. do 5. leta starosti bo potekal od ponedeljka, 13. 4., do četrtka, 16. 4. 2015, v pisarni Vrtca Vransko, vsak dan od 8.00 do 14.00, in v petek, 17. 4. 2015 v Vrtcu Tabor od 8.00 do 14.00, po predhodni najavi na št. 03 703 23 92 pa tudi izven tega termina.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>