Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

3. sklop idej in možnosti, kaj še lahko počnete s svojimi otroki v izolaciji doma

Pozdravljeni, dragi starši.

Pred vami je 3. sklop idej in možnosti, kaj še lahko počnete s svojimi otroki v izolaciji doma.

Narava nam jo je zagodila s koronavirusom, po drugi strani pa nas crklja z lepim vremenom, ki kar kliče po bivanju zunaj. Če to zmoremo združiti varno doma, še toliko bolje. Tolikokrat poudarjamo prednost narave, ki nas obdaja, pa vendar takšen močen privilegij, kot ga čutimo prav sedaj, da smo tako rekoč med gozdovi, travniki, sadovnjaki … si malokdaj priznamo. Izkoristimo to, obnašajmo se samozaščitniško, hkrati pa vas vabimo, da preizkusite ponujene dejavnosti iz različnih področij Kurikuluma in poplačate trud naših vzgojiteljic in pomočnic vzgojiteljic s kakšno povratno besedo. V naloge smo vključili tudi poziv Občine Tabor, ki te dni praznuje, da se pridružite s kakšno dejavnostjo in tako podprete Tabor praznuje doma.

Močno mislimo na vas ter si želimo, da ostanemo vsi skupaj zdravi in se takšni tudi čim prej srečamo v našem vrtcu. Še malo bo potrebno potrpeti, do takrat pa se beremo …

Želimo vam tudi VESELE IN ZDRAVE VELIKONOČNE PRAZNIKE! Preživite z otroki prijetne trenutke in obudite ljudsko izročilo v zvezi s prazniki, ter z odgovornim vedenjem prispevajmo k zdravju vsakega in vseh.

Za vas smo sklopa oblikovali:

RENATA, MAJA, BRANKA, SIMONA, ANUŠKA, LAURA F., JERNEJA, MATEJA J., LAURA S., POLONA, LIDIJA, BRIGITA, KLAVDIJA, NINA, ANITA, NADA, ROMANA, KATJA R., MANICA, IDA, MATEJA R., OLGA, NIVES, MOJCA L., MOJCA B.

Naslednjič se beremo v sredo, 22. 4. 2020, med tem časom pa lahko pogledate tudi objavljane dejavnosti na povezavi eTwinninga:

https://twinspace.etwinning.net/113162/home

Pripravila:                                                                                     Ravnateljica:

Mojca Brglez, pom. ravnateljice                              Majda Pikl, univ. dipl. ped.