LITERARNI NATEČAJ BODI PISATELJ 2019

V četrtek, 14. februarja  2019, smo se Lucija Klemen, Tjaša Marko in Jana Semprimožnik iz 9. a, Taja Majcen Štrajhar in Nadja Žuna iz 8. b, Nika Homšak Godler, Andrea Ježovnik in Lucija Remic iz 7. a, ter mentorici gospa Polona Učakar in gospa Mojca Zavasnik odpravile v Ljubljano v Pionirski dom – Center za kulturo mladih na zaključno prireditev s podelitvijo priznanj literarnega natečaja Bodi pisatelj 2019. Učenke smo kratke zgodbe pisale v angleščini ali slovenščini ali pa kar v obeh jezikih.

Na rezultate smo vse nestrpno čakale. Najprej je Nadja Žuna je prejela priznanje za posebno omembo za svojo kratko zgodbo v slovenščini z naslovom Obljuba. Nato je Jana Semprimožnik prejela priznanje za posebno omembo za svojo kratko zgodbo v angleščini z naslovom See you later.

Obeh priznanj smo bile zelo vesele. Po končani prireditvi je najprej sledilo skupinsko fotografiranje nagrajencev, nato smo se vse učenke in obe mentorici udeležile izredno zanimivih izobraževalnih delavnic. Vabimo tudi ostale učence, da naslednje leto kaj ustvarijo. Vsem sodelujočim iskrene čestitke!