NOČITEV MLADIH PLANINCEV V KOČI NA ČRETI

V petek, 16. 6. 2017, smo se z avtom peljali na Čreto. Ni bilo tako zanimivo, ker nismo šli peš. Potem smo šli na kratek pohod, ko smo se vrnili, nas je že čakal topel žar. Spekli smo čevapčiče in nekaj zelenjave. Ko smo pojedli, smo šli spat. Spali smo v spalnih vrečah. Zajtrk je bil zelo dober. Po zajtrku smo se odpravili dol. Na poti do Vranskega sem našla kar tri jurčke. Bilo je zelo vznemirljivo.
Maša Cizej, 4. a

V petek, 16. 6. 2017, smo se mladi planinci odpravili na Čreto. Zaradi dežja smo pot opravili z avtom. Ko smo prišli na Čreto, smo šli na krajši pohod. Všeč i je bilo, ko smo zunaj pekli čevapčiče. Po večerji smo šli v kočo in se pogovarjali. Kmalu smo šli spat. Ko smo se zbudili, smo imeli zajtrk. Dobili smo čokoladne palačinke. Ko smo vse pospravili, smo se odpravili na Vransko. Naročili smo si sladoled. Ta dva dneva sta mi bila zelo všeč. Upam, da se še kdaj ponovita.
Laura Ošlak, 3. b

Najbolj všeč mi je bilo, ko sem pomagala pomivati posodo. Ni mi bilo všeč, ko smo zjutraj tekali. Zanimivo mi je bilo, ko sem prespala.
Zala Cekin, 3. b