Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

NOV TERMIN ZA VPIS V VRTEC VRANSKO za šolsko leto 2020/2021

Spoštovani starši!

Ker smo morali zaradi izrednih razmer odpovedati prvotni termin za vpis v Vrtec Vransko-Tabor, razpisujemo nov termin, ki bo od 18. 5. 2020 do 22. 5. 2020.

Če izredne razmere do takrat ne bodo odpravljene, bo vpis za novince potekal v elektronski obliki. Sicer bo potekal v živo, tako kot prejšnja leta.

Nove prijavnice za vpis otrok za šolsko leto 2020/2021 bodo objavljene na naši spletni strani od 18. 5. 2020 dalje. Takrat bo tudi potekal vpis na daljavo za vse novince.

VPIS NOVINCEV

Na naši spletni strani pod rubriko ZA STARŠE najdete zavihek OBRAZCI. Za Vrtec Vransko izbirate med prijavnico za obdobji 1–3 let ali 3-6 let, za Vrtec Tabor je prijavnica univerzalna.

Prijavnice najdete tudi na spodnjih povezavah:
Vpis novincev v vrtec Vransko

Prijavnica za vpis novincev v Vrtec Tabor

Prijavnico natisnete v obliki PDF, obvezno izpolnite vse rubrike in skenirano pošljete na e- naslov:

vrtec.vransko@gmail.com

Če te možnosti nimate, izberite prijavnico v Wordovi različici  in  jo ustrezno izpolnjeno (izbrišite prazna polja, kamor vpišite podatke, da ohranite obliko na dveh straneh) pošljete na zgornji e-naslov. Ko bodo preklicane izredne razmere, jo boste naknadno podpisali.

Če nimate nobene od omenjenih možnosti, lahko izpolnjeno prijavnico oddate na pošto.

EVIDENČNI VPIS

Vpis starih varovancev bo v primeru, da bo vrtec v času vpisa od 18. do 22. 5. 2020 že normalno posloval, tekel nemoteno, to pomeni, da boste pri vzgojiteljicah svojih otrok dobili prijavnice, jih izpolnili in vrnili nazaj v oddelek. Evidenčni vpis morate opraviti tudi starši tistih otrok, ki jim bo šolanje odloženo. Če tega še ne veste zagotovo, prijavnico prav tako izpolnite in jo boste po potrebi naknadno preklicali.

Če bodo takrat še veljale izredne razmere, boste starši vpis starih varovancev opravili v živo, ko bomo zopet nazaj.

Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi in pozitivno naravnanostjo uspeli uspešno izpeljati tudi letošnji vpis, ki bo morda malce drugačen. V upanju, da ostanemo vsi zdravi in da se čim prej vrnemo v ustaljene tirnice, vas lepo pozdravljamo in vas prosimo za razumevanje.

Pom. ravnateljice:
Mojca Brglez, mag. manag., l. r.
Ravnateljica:                                  
Majda Pikl, univ. dipl. ped., l. r.