Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Vtisi učencev 7. c razreda o filmu Gajin svet

V soboto, 2. februarja 2019, so si učenci od šestega do devetega razreda OŠ Vransko-Tabor v celjskem kinu Metropol ogledali film Gajin svet.

Sedmošolci s podružnične šole so takole strinili svoje vtise:

V soboto smo gledali mladinski film Gajin svet. Bil je zelo poučen. Naučila sem se, da ne smem objavljati svojih slik na internetu.

Nina Verdelj

Bilo mi je všeč, saj je film zabaven, zanimiv in poučen. Govori o nevarnostih na spletu. Naučila sem se, da na internetu ne smem izdajati svojih osebnih podatkov.

Iza Zorenč

Film Gajin svet mi je bil zelo všeč, ker je bil posnet v zelo dobri ločljivosti. Iz filma sem se naučil, da ne smem zaupati ljudem na internetu.

Andrej Vian Vertovšek

Film se mi je zdel zanimiv zato, ker je bil mladinski in sem se lahko bolj vživela v njega. Naučila sem se, da na internetu ne smem izdajati svojih osebnih podatkov, ker nikoli ne veš, kaj je skrito v ozadju.

Ana Zupančič

Film mi ni bil všeč, ker so otroci igrali bolj slabo. Zgodba pa mi je bila všeč, saj je bila poučna. Naučil sem se, da svojih fotografij ne smeš pošiljati neznancem.

Andraž Žvipelj

Film mi je bil všeč, ker je imel dobro vsebino, bili so novi igralci, posnet pa je bil v slovenščini. Naučil sem se, da se ne smem prijavljati na programe, kjer moraš vpisovati svoje osebne podatke ali se dogovarjati za srečanja z osebo, ki je ne poznam.

Tjan Jesenko

Film mi je bil zelo, zelo všeč. Naučil sem se, da ne smemo zaupati vsaki spletni aplikaciji.

Žan Stiplošek

Film mi je bil všeč, saj je bil zelo poučen in zanimiv. Iz njega sem se naučila, da se na facebook ne smeš prijaviti brez dovoljenja staršev, da neznancem ne smemo pošiljati svojih slik, saj se nam lahko naredi veliko slabega in da se moramo do ostalih družinskih članov lepše obnašati, saj nam bodo lahko pomagali v slabih trenutkih.

Jasna Kralj

Film mi je bil zelo všeč, saj je bilo prikazano, na kaj je v življenju potrebno paziti. Vsebine na družabnih omrežjih lahko preidejo v roke ljudem, ki so nevarni. Prav tako pa ne smemo biti naivni in vsega verjeti. Najbolj mi je bilo všeč, ko je na oder prišla igralka iz filma in ko smo jo lahko vprašali različne stvari, ona pa je odgovarjala na naša vprašanja.

Franja Kos

Film mi je bil všeč, saj so nastopali najstniki, vsebinsko pa je bil zelo zanimiv. Naučil sem se, da spletni pogovori niso najbolj varni.

Maj Žura

Vtise učencev 7. c razreda je zbrala njihova razredničarka Beatrika Jernejc.