Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

OBVESTILA


Spoštovani starši in učitelji!

 

V letošnjem šolskem letu smo na šoli Vransko izpeljali prireditev Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo, ki sta jo podprli obe občini Vransko in Tabor.

V polfinale so prišle učenke Gaja Topovšek in Lucija Topovšek iz Tabora ter Lucija Remic in Neža Krivec iz Vranskega.

Punce bodo na radiu Ptuj predstavljene 8. in 9.7.2020 med 9. in 10. uro.

Poslušalci Radia Ptuj bodo v tej uri programa lahko uživali ob petju štirih polfinalistov, ki jim bodo lahko oddali svoj glas s poslanim SMS-om na številko 4246. Ključne besede so pripisane pri predstavitvi otrok na plakatu v priponki.

Urednik Domen Hren bo vsako jutro na Radiu Ptuj podrobneje predstavil potek glasovanja, ki se bo začelo takoj po odpeti četrti pesmi in bo trajalo vse do polnoči tistega dne!

Zato vas vabimo, da si ta dva dneva, to sta 8. in 9.7.2020, ko nastopajo učenke naših dveh šol Vranskega in Tabora, vzamete toliko časa, da glasujete za njih, saj se potegujejo za vstop v FINALE!

Za vašo podporo že v naprej NAJLEPŠA HVALA!

 

Plakat za glasovanje

 

Manja Majcen, Vanja Govek in Danijela Jeršič

____________________________________________________________________________

Povezava do spletne strani Kopije Nova, kjer se nahajajo seznami za Osnovno šolo Vransko-Tabor za nakup šolskih potrebščin preko spleta:

POVEZAVA

_______________________________________________________________________

Povezava do spletne strani Mladinske knjige, kjer se nahajajo seznami za Osnovno šolo Vransko-Tabor za nakup šolskih potrebščin preko spleta: Mladinska knjiga

______________________________________________________________________________

Športni dan nekoliko drugače

V sredo, 22. 4. 2020, je OŠ Vransko-Tabor izvedla športni dan, ki pa je tokrat potekal popolnoma drugače.

Preberite več

OBJEM na osnovni šoli Vransko-Tabor

Na Osnovni šoli Vransko-Tabor smo kot implementacijska šola vključeni v petletni projekt OBJEM. V projektni skupini je vključenih 18 strokovnih delavcev celotne vertikale, svetovalne službe in vodstva.

Preberite več

ZLATO CANKARJEVO PRIZNANJE

Z največjim ponosom čestitamo naši učenki (genijalki z nasmehom) Nadji Žuna iz 9. b razreda, ki je osvojila ZLATO CANKARJEVO PRIZNANJE

Preberite več

Šola v naravi s tečajem plavanja – Murska Sobota 2020

Tudi letošnje šolsko leto smo za učence 4. razreda Osnovne šole Vransko in POŠ Tabor organizirali šolo v naravi s tečajem plavanja.

Preberite več

ZIMSKI POHOD UČENCEV RS

Odločitev je padla, da je tik pred počitnicami čas še za zimski športni dan. V torek, 18. 2. 2020, smo se odpravili na triurni pohod.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>