Podelitev bralne značke na Podružnični osnovni šoli Tabor

Na POŠ Tabor smo imeli podelitev bralne značke v četrtek, 11.4.2019. Podelitve se je udeležila pisateljica Nataša Konc Lorenzutti. Srečanje s pisateljico je potekalo v okviru projekta Povabimo besedo, ki ga organizira Društvo pisateljev Slovenije.

Preberite več

SEN KRESNE NOČI

V petek, 29. marca 2019, smo si pri angleščini še posebej prizadevni učenci Osnovne šole Vransko-Tabor ogledali muzikal SEN KRESNE NOČI v izvedbi ENGLISH STUDENT THEATRE II. GIMNAZIJE MARIBOR.

Preberite več

Učenke OŠ Vransko-Tabor nagrajenke natečaja Ustvarjajmo v tujem jeziku

V četrtek, 28. marca 2019, smo se učenke Osnovne šole Vransko-Tabor skupaj z mentoricama, učiteljicama angleščine, udeležile zaključne prireditve natečaja Ustvarjajmo v tujem jeziku 2018/2019, ki je potekala na Gimnaziji Velenje v sodelovanju z Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje

Preberite več

Taborski FFL-jevci smo obiskali Noordung Center v Vitanju

Učenci, ki letos obiskujemo FFL Jr. na POŠ Tabor smo se v sredo, 13. 3. 2019, skupaj z Robo Vrani, Robo Vrančki z Osnovne šole Vransko in učenci Inštituta 4.0 iz Ljubljane obiskali Noordung center v Vitanju. Z nami so bili učitelji Simona Jan, Tina Žličar in Miha Miklavc.

Preberite več

Poslanica ob Mednarodnem dnevu knjig za otroke 2019

»Mudi se mi! ... Nimam časa! ... Adijo! ...« Takšnih vzklikov dandanes najbrž ne slišimo samo v Litvi, ki leži v samem središču Evrope, temveč še marsikje po svetu. Pogosto nas tudi prepričujejo, da živimo v stoletju informacijskega preobilja, v stoletju, ko sta naglica in hitenje neizbežna.

Preberite več

STROKOVNA EKSKURZIJA STRASBOURG – FRANKFURT – INNSBRUCK

Od 25. do 28 marca smo se predstavniki trinajstih slovenskih šol in vrtcev, predstavniki Šole za ravnatelje in ekipa Cmepiusa mudili na strokovni ekskurziji. Med njimi sva bili tudi predstavnici Osnovne šole Vransko - Tabor, Majda Pikl in Marjeta Terbovšek.

Preberite več

Simfonični orkester Glasbene šole Risto Savin Žalec na naši šoli

V sredo, 27. 3. 2019, ob 10. 30 so POŠ Tabor obiskali člani simfoničnega orkestra Glasbene šole Risto Savin Žalec pod umetniškim vodstvom dirigenta Andraža Slakana.

Preberite več

Vtisi učencev 7. c razreda o koncertu Simfoničnega orkestra Glasbene šole Risto Savin iz Žalca

V sredo, 27. marca 2019, je na POŠ Tabor nastopil Simfonični orkester Glasbene šole Risto Savin Žalec. Učenci 7. c razreda so bili nad koncertom navdušeni, takole pa so strinili svoje vtise:

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK IN ŠOLARJEV NA DEBELEM RTIČU

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec v sodelovanju z ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič od 1. do 8. avgusta 2016.

Preberite več

Vabimo vas na 2. skupni roditeljski sestanek 4. razredov

Vabimo vas na 2. skupni roditeljski sestanek 4. razredov, ki bo v četrtek, 8. 10. 2015, ob 17. uri v jedilnici na POŠ TABOR.

Preberite več

VABILO NA SKUPNI RODITELJSKI SESTANEK

Novo šolsko leto prinaša nove izzive za učence, učitelje in seveda tudi vas, starše. Da bomo tudi tokrat sodelovali z roko v roki, vas vabimo letošnji skupni roditeljski sestanek. Najprej bo potekal skupni del v jedilnici šole, kjer vam bomo predstavili novosti letošnjega šolskega leta, nato pa se boste srečali z razredniki vaših otrok in se seznanili z letnim delovnim načrtom šole. Roditeljski sestanek bo v četrtek, 10. 9. 2015, ob 18.30.

Preberite več

OBVESTILO O DELOVNI SOBOTI

Obveščamo vas, da bomo imeli v soboto, 23. 5. 2015, na podružnični šoli v Taboru delovno soboto. Nadomeščamo petek, 6. 2. 2015 (napovedano obilno sneženje). Šolski prevoz bo zjutraj po običajnem voznem redu, prevozi domov pa bodo organizirani eno uro prej, torej ob 13.00. Poskrbljeno bo za malico, kosila in popoldanske malice ta dan ne bo.

Preberite več

Obvestilo o delovni soboti

Obveščamo vas, da bomo imeli v soboto, 11. 4. 2015, delovni dan. Šolski prevoz bo zjutraj po običajnem voznem redu, prevozi domov pa bodo organizirani eno uro prej, torej ob 13.00. Poskrbljeno bo za malico, kosila in popoldanske malice ta dan ne bo.

Preberite več

OBVESTILO O SPREMEMBI DATUMA GOVORILNIH UR

Spoštovani starši! Obveščamo vas, da bodo zaradi objektivnih okoliščin oktobrske govorilne ure prestavljene.

Preberite več

VABILO NA SKUPNI RODITELJSKI SESTANEK

Novo šolsko leto prinaša nove izzive za učence, učitelje in seveda tudi vas, starše. Da bomo tudi tokrat sodelovali z roko v roki, vas vabimo letošnji skupni roditeljski sestanek. Najprej bo potekal skupni del v jedilnici šole, kjer vam bomo predstavili novosti letošnjega šolskega leta, nato pa se boste srečali z razredniki vaših otrok in se seznanili z letnim delovnim načrtom šole. Roditeljski sestanek bo v četrtek, 18. 9. 2014, ob 18.30.

Preberite več

Subvencioniranje šolske prehrane v šolskem letu 2014/15

Za pridobitev subvencije za šolsko prehrano mora imeti družina veljavno odločbo o otroškem dodatku. V kolikor vam trenutna odločba poteče z 31. 8. 2014, morate avgusta vložiti novo vlogo za pridobitev otroškega dodatka. Šola bo upoštevala uvrstitev v dohodkovni razred v odločbi o otroškem dodatku in na podlagi tega ustrezno znižala znesek na položnici.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>