ObvestilaV Katalogu IJZ so objavljeni naslednji dokumeti: vzgojni načrt, hišni red, pravila šolskega reda, potrjeni na Svetu zavoda.

Katalog IJZ

V soboto, 12. 10. 2019, imamo športni dan. Sodelovali bomo na otvortvi novega športnega igrišča v Ojstriški vasi. Malica bo v šoli. Ta dan ne bo kosila.Prevozi se bodo začeli ob 12.45.

kolektiv POŠ Tabor

Uporaba varnostnih pasov med vožnjo v okviru organiziranih prevozov otrok in mladostnikov
Uši - obvestilo

17. BIENALE EX LIBRIS HLOHOVEC

Med 3. in 5.oktobrom 2019 smo se z učenci in mentorji slovenskih osnovnih šol (II. OŠ CELJE, OŠ FRANCA ROZMANA STANETA MARIBOR, OŠ DR. BOGOMIRJA MAGAJNE DIVAČA, OŠ KAJETANA KOVIČA POLJČANE, OŠ VRANSKO-TABOR) udeležili 17. Bienala Ex Libris HLOHOVEC na Slovaškem.

Preberite več

OBELEŽILI SMO EVROPSKI DAN JEZIKOV – 26. september

Evropski dan jezikov je dan, ko praznujemo jezikovno raznolikost v Evropi. Praznujemo ga zato, da seznanimo javnost z nujnostjo učenja jezikov, s čimer podpiramo večjezičnost in medkulturno razumevanje, da opozorimo na raznoliko jezikovno in kulturno pestrost Evrope in da spodbudimo vseživljenjsko učenje jezikov v šoli in izven nje.

Preberite več

PODELITEV PRIZNANJ »KULTURNA ŠOLA 2019« V MOKRONOGU

V petek, 20. 9. 2019, smo se ga. ravnateljica Majda Pikl, ga. Polona Učakar in ga. Danijela Jeršič ter dve učenki devetega razreda Osnovne šole Vransko-Tabor Justina Jerman in Nadja Žuna odpravile na podelitev priznanj »Kulturna šola 2019« v Mokronog.

Preberite več

Jedilnik za mesec oktober

Oglejte si jedilnik za mesec oktober.

Preberite več

Jedilnik za mesec september

Oglejte si jedilnik za mesec september.

Preberite več

Za konec šolskega leta smo si spekli marmorni kolač

Četrtošolci POŠ Tabor smo se pri predmetu NIT pogovarjali o lastnostih snovi. To smo preizkusili tudi v praksi. S peko marmornega kolača smo ugotavljali, kaj se zgodi, če segrejemo maslo, čokolado in še druge sestavine, ki smo jih potrebovali za peko.

Preberite več

Devetošolci in učitelji POŠ Tabor so se pomirili v odbojki

V petek, 14. 6. 2019, je v telovadnici POŠ Tabor potekala tekma v odbojki med učiteljicami in devetošolci. Tekma je potekala v športnem vzdušju in »ferpleju«.

Preberite več

Športni dan - atletika za 4. in 5. razred Osnovne šole Vransko-Tabor in POŠ Tabor

V petek, 18. junija 2019, je bil za učence 4. in 5. razredov Osnovne šole Vransko-Tabor in POŠ Tabor, pod vodstvom gospoda Uroša Godlerja in razrednikov, organiziran športni dan, ki je potekal na Vranskem.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>