Sen kresne noči

V petek, 16. marca 2018, smo si pri angleščini še posebej prizadevni učenci 8. in 9. razreda Osnovne šole Vransko-Tabor z mentoricama Beatriko Jernejc in Mojco Zavasnik ogledali SEN KRESNE NOČI v izvedbi ENGLISH STUDENT THEATRE II. GIMNAZIJE MARIBOR. Gre za magični muzikal o mladosti in njeni norosti, zmešnjavah in relativnosti ljubezni po Shakespearovo.

Preberite več

Vsaj en dan za ples-video

Oglejte si, kako so na kulturnem dnevu plesali naši učenci.

Preberite več

MEDOBČINSKI OTROŠKI PARLAMENT, 12.3.2018

V ponedeljek, 12.3.2018, je na Osnovni šoli Prebold potekal medobčinski otroški parlament. Letošnjo šolsko leto so mladi parlamentarci razpravljali na temo »Šolstvo in šolski sistem«.

Preberite več

Materinski dan in Muca Copatarica

V marcu praznujemo kar dva praznika namenjena ženam, to sta dan žena in materinski dan. Zato učenci in učitelji vsako leto v tem času pripravimo prireditev v namen počastitve teh dveh praznikov. Letos smo se učenci in učitelji Podružnične osnovne šole Tabor odločili, da pripravimo glasbeno, plesno in igrano pravljico z naslovom Muca Copatarica.

Preberite več

Jedilnik za mesec marec

Oglejte si jedilnik za mesec marec.

Preberite več

ŠOLSKI OTROŠKI PARLAMENT TEMA: ŠOLSTVO IN ŠOLSKI SISTEM

V petek, 16.2.2018, se je na Osnovni šoli Vransko- Tabor odvijal šolski otroški parlament (1., 2. uro na OŠ Vransko, 3,.4. uro POŠ Tabor). Letošnja tema, Šolstvo in šolski sistem, je med razrednimi »poslanci« razvila pravo debato. Učenci so izkazali visoko mero razgledanosti, kritičnega razmišljanja, argumentiranja in kulturo dialoga. Razmišljanje izven okvirja je vodilo do podajanja najrazličnejših idej, predlogov, rešitev pa tudi do ustvarjalnih replik na podano mnenje.

Preberite več

Šestošolci v Planici

Sporočamo, da smo v Planici srečni in zadovoljni. Vsi smo že stali na smučeh in smučali. Razdelili smo se po sobah in vsi smo zadovoljni. Hrana je dobra, učitelji smučanja prijazni, naši spremljevalci pa "cool".

Preberite več

Pohod v Marijo Reko

V nedeljo, 14. 1. 2018, ob 8. uri smo se učenci planinskega krožka POŠ Tabor pod mentorstvom gospe Simone Jan zbrali pri ribniku Lisjak. Spremljala nas je tudi planinska vodnica Maja Leskovšek, ki nam je zelo natančno opisovala pot. Kljub temu da je rahlo snežilo in bilo mrzlo, smo se podali na pohod v Marijo Reko. Pridružili so se nam tudi nekateri naši starši in člani PD Braslovče - Dobrovlje. Ko smo se vsi zbrali, smo se malo ogreli s plesom.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK IN ŠOLARJEV NA DEBELEM RTIČU

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec v sodelovanju z ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič od 1. do 8. avgusta 2016.

Preberite več

Vabimo vas na 2. skupni roditeljski sestanek 4. razredov

Vabimo vas na 2. skupni roditeljski sestanek 4. razredov, ki bo v četrtek, 8. 10. 2015, ob 17. uri v jedilnici na POŠ TABOR.

Preberite več

VABILO NA SKUPNI RODITELJSKI SESTANEK

Novo šolsko leto prinaša nove izzive za učence, učitelje in seveda tudi vas, starše. Da bomo tudi tokrat sodelovali z roko v roki, vas vabimo letošnji skupni roditeljski sestanek. Najprej bo potekal skupni del v jedilnici šole, kjer vam bomo predstavili novosti letošnjega šolskega leta, nato pa se boste srečali z razredniki vaših otrok in se seznanili z letnim delovnim načrtom šole. Roditeljski sestanek bo v četrtek, 10. 9. 2015, ob 18.30.

Preberite več

OBVESTILO O DELOVNI SOBOTI

Obveščamo vas, da bomo imeli v soboto, 23. 5. 2015, na podružnični šoli v Taboru delovno soboto. Nadomeščamo petek, 6. 2. 2015 (napovedano obilno sneženje). Šolski prevoz bo zjutraj po običajnem voznem redu, prevozi domov pa bodo organizirani eno uro prej, torej ob 13.00. Poskrbljeno bo za malico, kosila in popoldanske malice ta dan ne bo.

Preberite več

Obvestilo o delovni soboti

Obveščamo vas, da bomo imeli v soboto, 11. 4. 2015, delovni dan. Šolski prevoz bo zjutraj po običajnem voznem redu, prevozi domov pa bodo organizirani eno uro prej, torej ob 13.00. Poskrbljeno bo za malico, kosila in popoldanske malice ta dan ne bo.

Preberite več

OBVESTILO O SPREMEMBI DATUMA GOVORILNIH UR

Spoštovani starši! Obveščamo vas, da bodo zaradi objektivnih okoliščin oktobrske govorilne ure prestavljene.

Preberite več

VABILO NA SKUPNI RODITELJSKI SESTANEK

Novo šolsko leto prinaša nove izzive za učence, učitelje in seveda tudi vas, starše. Da bomo tudi tokrat sodelovali z roko v roki, vas vabimo letošnji skupni roditeljski sestanek. Najprej bo potekal skupni del v jedilnici šole, kjer vam bomo predstavili novosti letošnjega šolskega leta, nato pa se boste srečali z razredniki vaših otrok in se seznanili z letnim delovnim načrtom šole. Roditeljski sestanek bo v četrtek, 18. 9. 2014, ob 18.30.

Preberite več

Subvencioniranje šolske prehrane v šolskem letu 2014/15

Za pridobitev subvencije za šolsko prehrano mora imeti družina veljavno odločbo o otroškem dodatku. V kolikor vam trenutna odločba poteče z 31. 8. 2014, morate avgusta vložiti novo vlogo za pridobitev otroškega dodatka. Šola bo upoštevala uvrstitev v dohodkovni razred v odločbi o otroškem dodatku in na podlagi tega ustrezno znižala znesek na položnici.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>