Obvestila 
Uradne ure šole v času poletnih počitnic

Spoštovani!

V času poletnih počitnic bodo uradne ure v tajništvu

vsako sredo od 9. do 12. ure.

(dosegljivi smo tudi na tel.: 03 703 23 70)

V času od 22. do 26. julija 2019 bo tajništvo zaprto.

Želimo vam lepo poletje.

TAJNIŠTVO:

Polona Jevnišek

__________________________________________________________

Spoštovani starši,
pri seznamu potrebščin za 2. razred je prišlo do tiskarske napake in je seznam napačen.
Prosim upoštevajte novi seznam.
Za napako se opravičujem.

Hvala za razumevanje
Katja Brezovnik, upravljalec US

______________________________________________________________

Obvestilo o izvajanju neobveznih izbirnih predmetov

V 4., 5. in 6.  razredu matične in podružnične šole bomo v šolskem letu 2019/20 izvajali naslednje neobvezne izbirne predmete: nemščino, tehniko in šport.

V 7., 8. in 9. razredu  matične in podružnične šole bomo v šolskem letu 2019/20 izvajali francoščino.

Ravnateljica:Majda Pikl
Izbor učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin, ki jih 6.6.2019 za šolsko leto 2019/20 potrdil svet staršev:
 


Poletni tabori za nadarjene učence, Poreč, Marburg


Zdravstveno letovanj otrok 2019

Zdravstveno letovanje otrok

Zdravstveni list 2019

Vprašalnik o otroku in soglasje 2019

Prijavnica za zdravstveno letovanje 2019

Inf. za star. in skrb. pred let. 2019

 


 


 

Jedilnik za mesec julij in avgust

Oglejte si jedilnik za mesec julij in avgust.

Preberite več

Za konec šolskega leta smo si spekli marmorni kolač

Četrtošolci POŠ Tabor smo se pri predmetu NIT pogovarjali o lastnostih snovi. To smo preizkusili tudi v praksi. S peko marmornega kolača smo ugotavljali, kaj se zgodi, če segrejemo maslo, čokolado in še druge sestavine, ki smo jih potrebovali za peko.

Preberite več

Devetošolci in učitelji POŠ Tabor so se pomirili v odbojki

V petek, 14. 6. 2019, je v telovadnici POŠ Tabor potekala tekma v odbojki med učiteljicami in devetošolci. Tekma je potekala v športnem vzdušju in »ferpleju«.

Preberite več

Športni dan - atletika za 4. in 5. razred Osnovne šole Vransko-Tabor in POŠ Tabor

V petek, 18. junija 2019, je bil za učence 4. in 5. razredov Osnovne šole Vransko-Tabor in POŠ Tabor, pod vodstvom gospoda Uroša Godlerja in razrednikov, organiziran športni dan, ki je potekal na Vranskem.

Preberite več

Dan državnosti in zadnji šolski dan

Oglejte si utrinke naše zaključne prireditve ob dnevu državnosti ter zaključku šolskega leta. Ker smo bili pridni, smo si prislužili koncert raperja Zlatka.

Preberite več

Literarno ustvarjanje tretješolcev

Tako zelo sem si želela bord, da je mojo željo uslišal Miklavž in mi ga prinesel. Moj bord je lepe modre barve in na njem je narisan mali polarni medvedek, ki spušča papirnatega zmaja. Zdaj sem potrebovala samo še sneg, da preizkusim svoj bord.

Preberite več

Taborski tretješolci v Rogatcu

V sredo, 29. 5. 2019, smo se iz Tabora odpeljali v Rogatec. Na ekskurziji v Muzeju na prostem, smo si v prvi delavnici izdelali zapestnice iz ličja. Spoznali smo, da so si iz ličja nekoč izdelovali tudi torbice, copate, predpražnike….

Preberite več

Ekskurzija v Graz

V soboto, 8. 6., smo se učenci izbirnega predmeta nemščina (8. in 9. r), razširjenega programa »zabavno možgančkanje«, prizadevni učenci pri zgodovini in geografiji ter spremljevalke Martina Zupan Kuserbanj, Darja Korpnik, Zlatka Avžner in Tadeja Zupanc odpravili v glavno mesto avstrijske Štajerske – Gradec.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK IN ŠOLARJEV NA DEBELEM RTIČU

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec v sodelovanju z ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič od 1. do 8. avgusta 2016.

Preberite več

Vabimo vas na 2. skupni roditeljski sestanek 4. razredov

Vabimo vas na 2. skupni roditeljski sestanek 4. razredov, ki bo v četrtek, 8. 10. 2015, ob 17. uri v jedilnici na POŠ TABOR.

Preberite več

VABILO NA SKUPNI RODITELJSKI SESTANEK

Novo šolsko leto prinaša nove izzive za učence, učitelje in seveda tudi vas, starše. Da bomo tudi tokrat sodelovali z roko v roki, vas vabimo letošnji skupni roditeljski sestanek. Najprej bo potekal skupni del v jedilnici šole, kjer vam bomo predstavili novosti letošnjega šolskega leta, nato pa se boste srečali z razredniki vaših otrok in se seznanili z letnim delovnim načrtom šole. Roditeljski sestanek bo v četrtek, 10. 9. 2015, ob 18.30.

Preberite več

OBVESTILO O DELOVNI SOBOTI

Obveščamo vas, da bomo imeli v soboto, 23. 5. 2015, na podružnični šoli v Taboru delovno soboto. Nadomeščamo petek, 6. 2. 2015 (napovedano obilno sneženje). Šolski prevoz bo zjutraj po običajnem voznem redu, prevozi domov pa bodo organizirani eno uro prej, torej ob 13.00. Poskrbljeno bo za malico, kosila in popoldanske malice ta dan ne bo.

Preberite več

Obvestilo o delovni soboti

Obveščamo vas, da bomo imeli v soboto, 11. 4. 2015, delovni dan. Šolski prevoz bo zjutraj po običajnem voznem redu, prevozi domov pa bodo organizirani eno uro prej, torej ob 13.00. Poskrbljeno bo za malico, kosila in popoldanske malice ta dan ne bo.

Preberite več

OBVESTILO O SPREMEMBI DATUMA GOVORILNIH UR

Spoštovani starši! Obveščamo vas, da bodo zaradi objektivnih okoliščin oktobrske govorilne ure prestavljene.

Preberite več

VABILO NA SKUPNI RODITELJSKI SESTANEK

Novo šolsko leto prinaša nove izzive za učence, učitelje in seveda tudi vas, starše. Da bomo tudi tokrat sodelovali z roko v roki, vas vabimo letošnji skupni roditeljski sestanek. Najprej bo potekal skupni del v jedilnici šole, kjer vam bomo predstavili novosti letošnjega šolskega leta, nato pa se boste srečali z razredniki vaših otrok in se seznanili z letnim delovnim načrtom šole. Roditeljski sestanek bo v četrtek, 18. 9. 2014, ob 18.30.

Preberite več

Subvencioniranje šolske prehrane v šolskem letu 2014/15

Za pridobitev subvencije za šolsko prehrano mora imeti družina veljavno odločbo o otroškem dodatku. V kolikor vam trenutna odločba poteče z 31. 8. 2014, morate avgusta vložiti novo vlogo za pridobitev otroškega dodatka. Šola bo upoštevala uvrstitev v dohodkovni razred v odločbi o otroškem dodatku in na podlagi tega ustrezno znižala znesek na položnici.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>