Obvestila

NAČRT ŠOLSKIH POTI, Osnovna šola Vransko-Tabor, POŠ Tabor
Obvestilo o izvajanju neobveznih izbirnih predmetov v šol. letu 2018-19
Obvestilo o izvajanju OPB v šol. letu 2018-19

Učbeniški sklad za leto 2018/19

Spoštovani starši!
Objavljamo sezname učbenikov, delovnih zvezkov in pripomočkov, ki so bili potrjeni na Svetu staršev 7.6.2018, in jih bomo uporabljali v šolskem letu 2018/2019.
Naročilnico za učbenike izpolnijo le prvošolci oz. vsi tisti, ki se prvič vpišejo na OŠ Vransko-Tabor. Ob naročilnici je tudi obvestilo, s katerim starše seznanjamo,
da so na Svetu staršev 22.6.2015, sprejeli sklep, da šola nabavi likovni in tehnični material, plačajo pa starši po položnici.
Če kdo ne želi več šolskih učbenikov, to stori z odjavnico.


Prijetne počitnice vam želimo!
1.razred POTREBŠČINE 2018-19
2.razred POTREBŠČINE 2018-19
3.razred POTREBŠČINE 2018-19.
4.razred POTREBŠČINE 2018-19.
5.razred POTREBŠČINE 2018-19
6.razred POTREBŠČINE 2018-19
7.razred POTREBŠČINE 2018-19
8.razred POTREBŠČINE 2018-19
9.razred POTREBŠČINE 2018-19
NAROČILNICA za izposojo učbenikov 1 - 9 razred
Seznam gradiv 2018-19 Delovni zvezki
Seznam gradiv 2018-19 Učbeniki
Odjavnica


Prosimo, da z delovnimi zvezki za izbirni predmet nemščina za 5. in 6. razred še malo počakate, saj se skupine še oblikujejo.

Vseslovenski sejem izobraževanja in poklicev Informativa

Dunaj, 9. 6. 2018

V mesecu juniju smo organizirali strokovno ekskurzijo v Avstrijo, kamor smo odšli z učenci izbirnega predmeta nemščina in filozofija za otroke. Pridružili so se nam tudi prizadevni zgodovinarji. V okviru priprav na ekskurzijo smo se med predmeti dobro povezali.

Preberite več

ZAKLJUČNA PRIREDITEV OB DNEVU DRŽAVNOSTI IN PODELITEV PRIZNANJ

V sredo, 20. junija 2018, je na šoli potekala zaključna šolska prireditev. Na prireditvi je bil kulturni program posvečen prazniku, ki ga bomo praznovali 25. junija, hkrati pa je ravnateljica Majda Pikl podelila učencem priznanja šole ter omenila dosežke na državnem nivoju.

Preberite več

Zlati bralni značkarju v NUK-u v Ljubljani

V ponedeljek, 11. 6. 2018, smo se učenci, ki smo vseh 9 let pridno prebirali in si prislužili bralno značko, odpravili na nagradni izlet. Obiskali smo Narodno in univerzitetno knjižnico v Ljubljani – ali kakor jo večina na kratko poimenuje – NUK.

Preberite več

Ekskurzija na Dunaj

Oglejte si fotografije iz ekskurzije na Dunaj.

Preberite več

Športni dan-atletika za 4. in 5. razred Osnovne šole Vransko-Tabor in POŠ Tabor

V petek, 1. junija 2018, smo za učence 4. in 5. razredov Osnovne šole Vransko-Tabor in POŠ Tabor, pod vodstvom gospe Zlatke Bukovec in gospoda Uroša Godlerja, organizirali športni dan, ki je potekal na Vranskem. Učenci so se pomerili v atletiki. Pri tem so se vsi zelo trudili. Izstopali so zlasti učenci POŠ Tabor, ki so v večini zasedli prva tri mesta.

Preberite več

Podelitev Bralne značke na OŠ Vransko-Tabor z gostoma belgijskim pisateljem Stefanom Boonenom in ilustratorjem Melvinom

V torek, 29. maja 2018, smo imeli na naši šoli več posebnih obiskov. Poleg učencev francoske šole Ecole primaire d'Oust-Marest in knjižničarskega krožka OŠ Prebold z mentorico Marjeto Strožič sta nas obiskala tudi belgijski pisatelj Stefan Boonen in ilustrator Melvin.

Preberite več

Ura kulturne vsebine na OŠ Vransko-Tabor

Učenci, ki bralne značke letos niso opravili, so v torek, 29. maja 2018, 2. šolsko uro imeli uro kulturne vsebine. S to uro smo želeli spodbuditi učence, da v prihodnje bolj berejo in tudi opravijo bralno značko.

Preberite več

Jedilnik za mesec junij

Oglejte si jedilnik za mesec junij.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

ZDRAVSTVENO LETOVANJE OTROK IN ŠOLARJEV NA DEBELEM RTIČU

Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Žalec v sodelovanju z ZZZS organizira zdravstveno letovanje otrok in šolarjev v Mladinskem zdravilišču in letovišču Rdečega križa Slovenije Debeli rtič od 1. do 8. avgusta 2016.

Preberite več

Vabimo vas na 2. skupni roditeljski sestanek 4. razredov

Vabimo vas na 2. skupni roditeljski sestanek 4. razredov, ki bo v četrtek, 8. 10. 2015, ob 17. uri v jedilnici na POŠ TABOR.

Preberite več

VABILO NA SKUPNI RODITELJSKI SESTANEK

Novo šolsko leto prinaša nove izzive za učence, učitelje in seveda tudi vas, starše. Da bomo tudi tokrat sodelovali z roko v roki, vas vabimo letošnji skupni roditeljski sestanek. Najprej bo potekal skupni del v jedilnici šole, kjer vam bomo predstavili novosti letošnjega šolskega leta, nato pa se boste srečali z razredniki vaših otrok in se seznanili z letnim delovnim načrtom šole. Roditeljski sestanek bo v četrtek, 10. 9. 2015, ob 18.30.

Preberite več

OBVESTILO O DELOVNI SOBOTI

Obveščamo vas, da bomo imeli v soboto, 23. 5. 2015, na podružnični šoli v Taboru delovno soboto. Nadomeščamo petek, 6. 2. 2015 (napovedano obilno sneženje). Šolski prevoz bo zjutraj po običajnem voznem redu, prevozi domov pa bodo organizirani eno uro prej, torej ob 13.00. Poskrbljeno bo za malico, kosila in popoldanske malice ta dan ne bo.

Preberite več

Obvestilo o delovni soboti

Obveščamo vas, da bomo imeli v soboto, 11. 4. 2015, delovni dan. Šolski prevoz bo zjutraj po običajnem voznem redu, prevozi domov pa bodo organizirani eno uro prej, torej ob 13.00. Poskrbljeno bo za malico, kosila in popoldanske malice ta dan ne bo.

Preberite več

OBVESTILO O SPREMEMBI DATUMA GOVORILNIH UR

Spoštovani starši! Obveščamo vas, da bodo zaradi objektivnih okoliščin oktobrske govorilne ure prestavljene.

Preberite več

VABILO NA SKUPNI RODITELJSKI SESTANEK

Novo šolsko leto prinaša nove izzive za učence, učitelje in seveda tudi vas, starše. Da bomo tudi tokrat sodelovali z roko v roki, vas vabimo letošnji skupni roditeljski sestanek. Najprej bo potekal skupni del v jedilnici šole, kjer vam bomo predstavili novosti letošnjega šolskega leta, nato pa se boste srečali z razredniki vaših otrok in se seznanili z letnim delovnim načrtom šole. Roditeljski sestanek bo v četrtek, 18. 9. 2014, ob 18.30.

Preberite več

Subvencioniranje šolske prehrane v šolskem letu 2014/15

Za pridobitev subvencije za šolsko prehrano mora imeti družina veljavno odločbo o otroškem dodatku. V kolikor vam trenutna odločba poteče z 31. 8. 2014, morate avgusta vložiti novo vlogo za pridobitev otroškega dodatka. Šola bo upoštevala uvrstitev v dohodkovni razred v odločbi o otroškem dodatku in na podlagi tega ustrezno znižala znesek na položnici.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>