Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

OBVESTILA


Spoštovani starši!

Sporočamo vam, da smo se skrbno in  z vso odgovornostjo pripravili na nadaljevanja pouka v prvem, drugem in tretjem razredu Osnovne šole Vransko-Tabor. Prav tako je za nami tudi že prvi teden pouka v devetem razredu.

V skladu z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport z 28. 5. 2020 vam sporočamo, da se bodo učenci 4. in 5. razreda vrnili v šolo v ponedeljek, 1. 6. 2020. Učenci 6., 7. in 8. razreda pa se bodo k pouku vrnili dva dni kasneje, torej v sredo, 3. 6. 2020. Še vedno bomo smiselno upoštevali navodila NIJZ in poskrbeli za nujne preventivne ukrepe.

Verjamemo, da se boste v skladu s priporočili z otrokom pogovorili in s svojim zaupanjem pripravili, da se  bodo vrnili nasmejani in radovedni vrnili. Mi se bomo potrudili, da bomo poskrbeli, da bodo  aktivnosti potekale na zanimiv, ustvarjalen in spodbuden način v varnem okolju  in prilagojenih okoliščinah. V kolikor boste imeli kakšno vprašanje, v prihodnjem tednu vprašajte razrednike ali učitelje, ki bodo z otroci. Veselimo se srečanja z otroci in prepričana sem, da bomo s skupno odgovornostjo uresničili naše skupne cilje in učencem omogočili še nekaj prijetnih doživetij v tem šolskem letu. Z veseljem vas pričakujemo in se veselimo srečanja z vami.

Ravnateljica, Majda Pikl


VOZNI RED ŠOLSKEGA KOMBIJA POŠ TABOR od 1. 6. 2020

Načrt zagotavljanja dela v Osnovni šoli Vransko-Tabor v času koronavirusa za starše            ___________________________________________________________________________

Športni dan nekoliko drugače

V sredo, 22. 4. 2020, je OŠ Vransko-Tabor izvedla športni dan, ki pa je tokrat potekal popolnoma drugače.

Preberite več

OBJEM na osnovni šoli Vransko-Tabor

Na Osnovni šoli Vransko-Tabor smo kot implementacijska šola vključeni v petletni projekt OBJEM. V projektni skupini je vključenih 18 strokovnih delavcev celotne vertikale, svetovalne službe in vodstva.

Preberite več

ZLATO CANKARJEVO PRIZNANJE

Z največjim ponosom čestitamo naši učenki (genijalki z nasmehom) Nadji Žuna iz 9. b razreda, ki je osvojila ZLATO CANKARJEVO PRIZNANJE

Preberite več

Šola v naravi s tečajem plavanja – Murska Sobota 2020

Tudi letošnje šolsko leto smo za učence 4. razreda Osnovne šole Vransko in POŠ Tabor organizirali šolo v naravi s tečajem plavanja.

Preberite več

ZIMSKI POHOD UČENCEV RS

Odločitev je padla, da je tik pred počitnicami čas še za zimski športni dan. V torek, 18. 2. 2020, smo se odpravili na triurni pohod.

Preberite več

14. BUMFEST

V petek, 24. 1. 2020, smo se učenci izbirnih predmetov glasbena dela in ljudski plesi udeležili 14. Bumfesta.

Preberite več

Oglejte si starejše objave >>

Načrt zagotavljanja dela v Osnovni šoli Vransko-Tabor v času koronavirusa za starše

Vlada RS je s sklepom 18100-22/2021/1 z dne 29. 4. 2020 sprejela okvirni načrt sproščanja omejitev, s katerim se od 18. 5. 2020 dalje postopoma odpravlja omejitve na področju šolstva in predšolske vzgoje.

Preberite več

Predstavitev izbirnih predmetov

Neobvezni izbirni predmeti se izvajajo od 4. – 6. razreda. Za učence ti predmeti niso obvezni. Izbirne predmete mora šola obvezno ponuditi izbirne predmete v 7., 8. in 9.

Preberite več

Spoštovani starši!

Preživljamo čase in trenutke, ki jih nismo načrtovali ne predvideli. Znašli smo se v situaciji, ki je posebna, negotova, a hkrati nam ponuja vrsto izzivov, s katerimi smo se vsi skupaj nehote spopadli. V teh dneh si vsi želimo, da bi ostali zdravi in pomagali pri preprečevanju širjenja okužbe, zato vsi ostajamo doma.

Preberite več

Prijave v srednje šole

Prestavljen je tudi rok za prijavo v srednjo šolo. Datum bo sporočen kasneje.

Preberite več

Oglejte si starejša obvestila >>