Osnovna šola Vransko-Tabor

"Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika." (Kitajski pregovor)

Vransko 23

3305 Vransko

03 703 23 70

Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika. (Kitajski pregovor)

TEDEN PISANJA Z ROKO 2020

Drugo šolsko leto zapored smo se na naši šoli odločili, da bomo sodelovali v Tednu pisanja z roko 2020, ki bo od 20. do 24. januarja potekal po vsej Sloveniji. Ustanovitelji in podporniki tedna so Društvo Radi pišemo z roko, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Zavod za šolstvo.

Letošnja osrednja tema Tedna pisanja z roko je »V naši družini radi pišemo z roko«. Na šoli bodo potekale dejavnosti, v okviru katerih bomo učence še intenzivneje spodbujali k pisanju z roko. Centralno in podružnično šolo tako že krasijo plakati, ki smo jih z roko skupaj ustvarili učenci 4. a in 9. a. Izvedli bomo kaligrafsko delavnico ter še kakšno druženje starejših in mlajših učencev ob pisanju z roko.

K sodelovanju lepo vabimo tudi vse starše, stare starše ter druge sorodnike in prijatelje naših učencev. Naj vam z roko napišejo kakšno uganko ali zanimivo sporočilo, pobrskajo za starimi razglednicami, voščilnicami, zvezki ter spominskimi knjigami in vam jih pokažejo, med seboj v družini primerjajte pisave. Zanimive izdelke prinesite v šolo in jih do konca Tedna pisanja z roko 2020 oddajte svojim razrednikom ali koordinatorici.

Že vnaprej hvala za sodelovanje.

Mojca Zavasnik, koordinatorica Tedna pisanja z roko 2020

Utrinki: Teden pisanja z roko 2020
Accessibility
Skip to content