Osnovna šola Vransko-Tabor

"Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika." (Kitajski pregovor)

Vransko 23

3305 Vransko

03 703 23 70

Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika. (Kitajski pregovor)

NAGOVOR STARŠEM PRED ZAČETKOM SAMOTESTIRANJA

Spoštovani starši,

z jutrišnjim dnem bomo začeli z izvajanjem odloka vlade, torej s samotestiranjem učencev v šolskih prostorih. Zahvaljujemo se vam, ker vas po do sedaj zbranih podatkih preko 90 % spoštuje odlok in tako tudi podpira naša prizadevanja, da bomo lahko nemoteno opravili naloge, ki so nam dodeljene.

Še enkrat vas prosimo, da še danes posredujete svojim razrednikom dokumentacijo, ki jo za jutri nujno potrebujemo. V šolskih prostorih se bo lahko šolal le učenec, ki bo prinesel podpisano izjavo staršev, da se v šoli lahko samotestira. Samotestiranje pa ne bo potrebno za tiste, ki boste razrednikom posredovali dokazila o tem, da vaš otrok izpolnjuje pogoj PCT (je prebolevnik, cepljen ali testiran s testom PCR ali testom HAG (na 48 ur).

Učenci naj v šolo pridejo pravočasno in naj prve šolske ure ne zamujajo.

Preostalih učencev ne smemo sprejeti v šolski prostor, zanje se bo izvaja pouk na daljavo in morajo spremljati navodila učiteljev.

Učenci morajo imeti s seboj teste, ki jih starši pridobite v lekarni.

Nošenje mas ostaja obvezno za vse, izjema so le otroci z oslabljenim imunskim sistemom in drugimi podobnimi boleznimi. V takih primerih starši šoli predložite zdravniško mnenje.

Iskreno se vam zahvaljujemo, ker nas podpirate in nam zaupate. Tako bomo s skupnimi močmi otrokom olajšali doživljanje izjemno zahtevnega obdobja za vse nas.

Lepo vas pozdravljamo in vsem želimo, da ostanete zdravi vi in vaši bližnji.

Dodatna pojasnila k okrožnici, št. 603-1/2021/97 z dne 12. 11. 2021

Kolektiv Osnovne šole Vransko-Tabor z ravnateljico Majdo Pikl

Accessibility