Osnovna šola Vransko-Tabor

"Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika." (Kitajski pregovor)

Vransko 23

3305 Vransko

03 703 23 70

Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika. (Kitajski pregovor)

POPOLDANSKI KULTURNI DAN – 20. 4. 2022

V skladu z letnim delovnim načrtom bomo v sredo, 20. 4. 2022, izvedli kulturni dan Vrednote in lepo vedenje. Učenci bodo imeli delavnice na temo vrednot in bontona, pripravljali pa se bodo tudi na družinsko prireditev. Prireditev bo isti dan, to je 20. 4. 2022, ob 17.00, za Vransko v športni dvorani, za Tabor pa v domu krajanov.

Dragi starši, na obe prireditvi vas prisrčno vabimo. Da bomo lahko sodelovanje na prireditvi omogočili vsem učencem, smo se odločili, da bo pouk ta dan potekal popoldne. Učenci se bodo v šoli zbrali do 14.00. Temu bo prilagojen vozni red šolskega kombija in avtobusa v šolo. Prevoz bo omogočen tudi po prireditvi, če ga bo kdo od učencev potreboval.

Za učence od 1. do 3. razreda bomo po potrebi za nujne primere izvajali dopoldansko varstvo. Starši potrebe po varstvu sporočite svojim razrednikom najkasneje do petka, 15. 4. 2022.

Za učence bo zagotovljena malica, za kosilo pa lahko oddate prijave najkasneje do petka, 15. 4. 2022. Kosilo bo na voljo od 13.00 do 13.45.

Upamo, da se boste starši prireditve udeležili v čim večjem številu. Želimo si, da bo naše srečanje dogodek, ki nas bo povezal, kot smo bili vajeni. Da pa bomo ustrezno poskrbeli za varnost in zdravje, prosimo, da se obiskovalci prireditve udeležite z zaščitno masko.

V upanju, da se srečamo, vas lepo pozdravljamo.

Vabilo na prireditev “NA POTI DO MAVRICE” – Športna dvorana Vransko

Vabilo na prireditev MI SMO SVET – Dom krajanov Tabor

Pripravila:  Polona Učakar, pom. ravn.

Ravnateljica: Majda Pikl, univ. dipl. ped. ped.

Accessibility