Osnovna šola Vransko-Tabor

"Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika." (Kitajski pregovor)

Vransko 23

3305 Vransko

03 703 23 70

Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika. (Kitajski pregovor)

OBVESTILO ZA STARŠE UČENCEV, KI BODO V ŠOLSKEM LETU 2022/2023 PRVIČ OBISKOVALI Osnovno šolo Vransko-Tabor in Podružnično osnovno šolo Tabor

Spoštovani starši!

Bliža se konec šolskega leta in na šoli se že pripravljamo na novo šolsko leto.  Zato smo tudi letos pripravili izbor učnih gradiv in šolskih potrebščin, ki jih bomo uporabljali pri pouku v šolskem letu 2022/2023

Ministrstvo za šolstvo in šport letos še zagotavlja brezplačno izposojo iz učbeniških skladov od 1.- 9. razreda osnovne šole. Veljavnost učbenikov se podaljšuje, zato prosimo, da učenci z učbeniki skrbno ravnajo.

Učbenike iz učbeniškega sklada si bodo učenci lahko izposodili na šoli v kompletu. Večino učbenikov bodo prejeli v začetku šolskega leta.

Ob izteku šolskega leta je potrebno učbenike vrniti nepoškodovane, v nasprotnem primeru morate starši poravnati stroške obrabnine oz. kupiti nov učbenik. (10. člen Pravilnika o učbeniških skladih: Uporabnik sklada je dolžan plačati odškodnino, če konec leta vrne poškodovan ali uničen učbenik, ali ga ne vrne. Višina odškodnine se določi na podlagi nabavne cene in  starosti učbenika, ki je bil izposojen.)

Delovne zvezke učenci 1.-3. razreda prejmejo brezplačno v šoli, ostali pa to priskrbijo sami po priloženem seznamu šole. Seznami delovnih zvezkov in potrebščin bodo tudi na spletni strani šole.

NAROČILNICO ZA UČBENIKE  (ki bo veljala do konca šolanja vašega otroke) vrnete skrbnici US.

 Z ODJAVNICO (ki bo na spletni strani šole) bodo  lahko starši  preklicali naročilnico za določeno šolsko  leto.

Želimo vam čim lepši zaključek šolskega leta in brezskrben ter sproščen vstop v novo šolsko leto.

NAROČILNICA ZA IZPOSOJO UČBENIŠKIH KOMPLETOV V ČASU ŠOLANJA NA OŠ VRANSKO-TABOR

 Skrbnica US:                                                   
Katja BREZOVNIK     

Ravnateljica:                            
Majda PIKL, univ. dipl. ped.

Accessibility
Skip to content