Osnovna šola Vransko-Tabor

"Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika." (Kitajski pregovor)

Vransko 23

3305 Vransko

03 703 23 70

Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika. (Kitajski pregovor)

Otroški gledališki abonma

Spoštovani ljubitelji gledališča,

po dveh posebnih in nehote izpuščenih letih vas letos z veseljem ponovno vabimo k vpisu abonmaja. V času korone so številna amaterska gledališča prenehala ustvarjati, a kljub temu je v slovenskem prostoru še veliko zagnanosti, ustvarjalnosti, idej, zato smo še vedno v samem vrhu po številu kulturnih društev v Evropi.

V otroškem abonmaju se bodo zvrstile igrano-lutkovne predstave, v katerih nastopajo tako najmlajši ljubitelji odrskih desk kot tudi odrasli, profesionalni ali amaterski igralci, lutkarji, mentorji, pedagogi in režiserji.

V njih bo preplet glasbe, giba in sodobnih lutkovnih tehnik. Vse predstave pa nas bodo nagovorile s pozitivnimi vrednotami, kot so prava in iskrena ljubezen, pravičnost, dobrosrčnost, poštenje … pa čeprav bo morala priskočiti na pomoč “čudežna srajca”.

Razmislili bomo o našem odnosu do narave, o ravnovesju med naravo in človekom, o osamljenosti, hrepenenju, zdravem načinu življenja in se razživeli z nagajivimi sinovi čarovnice Grile v Mačku Mačkurssonu.

VPIS ABONMAJEV

  • od ponedeljka do sobote, od 1. 10. do 15. 10. 2022, od 11.00 do 15.00 v TIC Vransko v Schwentnerjevi hiši, Vransko 25.

Če vam navedeni čas ne ustreza, nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 919 829.

Abonentska izkaznica je prenosljiva.

Vstopnice za ogled gledališke predstave lahko tudi podarite. Darilni boni so naprodaj v delovnem času v pisarni ZKTŠ Vransko.

OTROŠKI ABONMA: 21 evrov

Cena predstave za izven:5 evrov

DRUŽINSKA VSTOPNICA za ogled otroških predstav (za vsaj enega otroka v spremstvu enega ali dveh odraslih): 8 evrov

DRUŽINSKI OTROŠKI ABONMA (za vsaj enega otroka v spremstvu enega ali dveh odraslih): 40 evrov

Accessibility
Skip to content