Osnovna šola Vransko-Tabor

"Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika." (Kitajski pregovor)

Vransko 23

3305 Vransko

03 703 23 70

Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika. (Kitajski pregovor)

Dostop do paketa Office365

V času trajanja izobraževanja, oziroma do izteka EES pogodbe  je učencem in zaposlenim  brezplačno na voljo dostop do Office 365, paketa spletnih storitev in programske opreme za komunikacijo in sodelovanje.

Učencem in učiteljem so na voljo:

 

  • brezplačna uporaba programov  Word, Excel in PowerPoint iz zbirke Office
  • digitalna shramba, ki omogoča shranjevanje dokumentov in datotek, ki lahko skupaj obsegajo do 1000 GB.      

Po prenehanju izobraževanja na Osnovni šoli Vransko-Tabor (konec 9. razreda, prestop na drugo šolo, predčasno prenehanje šolanja na Osnovni šoli Vransko-Tabor) se uporabniku odvzamejo licence in uporabniško ime, vsebine uporabnika pa se brišejo.

Za dostop do Office 365 smo učencem in zaposlenim dodelili uporabniško ime, ki je iz praktičnih razlogov enak uporabniškemu imenu AAI računa (npr. mxxxxc@os-vransko.si).

Storitve Office 365 nudi zunanji ponudnik in ni v upravljanju Osnovne šole Vransko-Tabor. Šola zagotavlja le dostop, s katerim si to storitev lahko vklopi in uporablja uporabnik sam. Na šoli NE nudimo podpore pri uporabi Office 365 in drugih storitev, do katerih lahko učenci dostopajo.  Za podrobnejše informacije uporabite vgrajeno pomoč ali pa informacije poiščite na spletu.

 Osnovna šola Vransko-Tabor NE ODGOVARJA za morebitno izgubo podatkov ali dokumentov v oblaku med uporabo ali ob prenehanju uporabe servisa Office 365!

Navodila za prvo prijavo v Office 365

Accessibility
Skip to content