Osnovna šola Vransko-Tabor

"Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika." (Kitajski pregovor)

Vransko 23

3305 Vransko

03 703 23 70

Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika. (Kitajski pregovor)

ŠPORTNI DAN OD 1. DO 3. RAZREDA

V torek, 5.10.2021 smo imeli športni dan. 1. uro smo bili na poligonu in plezali po plezalni steni. 2. uro smo imeli igre na igrišču. Delali smo po postajah. Skakali smo z žaklji, vlekli vrv, hodili s hoduljami in se gibali z zavezanimi nogami. Potem smo šli na pohod.

Tim ADLEŠIČ, 3.a

Imeli smo športni dan. Najprej smo šli skozi zelo zabaven poligon in plezali smo po plezalni steni. Naslednjo uro smo izvajali različne dejavnosti na igrišču. Vlekli smo vrv, skakali z žaklji, hodili s hoduljami, se gibali z zavezanimi nogami. Po malici smo šli na pohod.

Žan Stojaković, 3.a

V torek smo imeli športni dan. Najprej smo šli čez poligon in plezali. Potem smo šli na igrišče, kjer smo se gibali po postajah. Vlekli smo vrv, skakali z žaklji, hodili s hoduljami in se gibali s sošolcem z zavezanimi nogami. Potem je sledila malica. Po malici smo šli na pohod do taborske cerkve, Tešove in Briš. Potem smo se vrnili nazaj na Vransko.

Aleks BOGATAJ, 3.a

V torek smo imeli športni dan. 1. šolsko uro smo imeli v športni dvorani poligon z ovirami. Šli smo čez poligon, potem pa smo plezali po plezalni steni. 2. šolsko uro smo na igrišču delali po postajah. Vlekli smo vrv, skakali z žaklji, hodili s hoduljami in se premikali z zavezanimi nogami s sošolcem. 3., 4. in 5. uro smo šli na pohod na taborsko cerkev. Od cerkve smo šli do Tešove, na Briše in nazaj do šole. To je bil športni dan naravnih oblik gibanja. Bilo je zelo super.

Jakob NOVAK, 3.a

Na športnem dnevu smo izvajali naravne oblike gibanja. V telovadnici sem šla na poligon in plezala po plezalni steni. Zelo sem bila vesela, ker sem prišla do polovice plezalne stene. Na igrišču sem skakala z žaklji, vlekla vrv, hodila s hoduljami in z zavezanimi nogami. Potem smo imeli malico. Po malici smo šli na pohod. Bil je zanimiv, ker smo videli veliko živali. Po pohodu smo se vrnili v šolo in smo imeli kosilo. Zelo sem srečna, ker smo imeli športni dan. Upam, da se bo tak dan še kdaj ponovil.

Zoja HUDOVERNIK, 3.a

V torek je bil športni dan. 1. uro smo šli v telovadnico, kjer smo imeli postavljen poligon. Plezali smo po plezalni steni. 2. šolsko uro smo šli na igrišče kjer smo hodili s hoduljami, skakali z žaklji, vlekli vrv. Preizkusili smo se tudi v spretnosti hoje z zavezanimi nogami. Po prvih dveh šolskih urah smo imeli malico. Potem smo šli na pohod. Na pohodu je bilo zelo zanimivo. Bili smo na pohodu do taborske cerkve. Od tam smo šli na Tešovo, Briše in se vrnili nazaj do šole. Ta dan mi je bil zelo všeč. Upam, da se bo ponovil. Zelo smo se zabavali.

Maja Reberšek, 3.a

Accessibility
Skip to content