Osnovna šola Vransko-Tabor

"Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika." (Kitajski pregovor)

Vransko 23

3305 Vransko

03 703 23 70

Znanje je zaklad, ki povsod spremlja svojega lastnika. (Kitajski pregovor)

ŠPORTNI DAN – ATLETIKA

Letos smo po dveh letih športni dan končno izvedli slovesno s podelitvijo medalj. Učenci so si jih prislužili s sodelovanjem v različnih športnih aktivnostih. Prvošolci smo se najprej ogreli s tekom po gozdu in gimnastičnimi vajami. Potem smo tekli kros – tek v naravi – po bližnjem travniku in tek na 60m. Lačni in žejni smo si vzeli odmor in se okrepčali. Nato smo opravili še met žvižgača, met krogle in skok v daljino. Vsi si zaslužijo pohvalo za sodelovanje in vztrajnost. Najuspešnejšim pa še enkrat čestitamo za prejete medalje.

Manja Majcen in Tjaša Mikek

Na športnem dnevu atletika sem se imela zelo dobro, saj sem na krosu dosegla 2 mesto. Bilo je zelo vroče. Spomnim se še, da smo na mivki skakali v daljino.

Arisandra Bergant, 1.c

Na atletiki sem osvojila prvo mesto. Zelo rada tečem, mečem žogo in treniram borilne veščine. Bilo je zelo vroče! Športni dan mi je hitro minil.

Zoja Smolnikar, 1.c

Meni je bil najbolj všeč kros, ker smo tekli po travi in sem bil prvi. Metali smo žogice in žvižgača, tekli smo tudi na 60m in skakali v daljino. Ker je bilo zelo vroče sem bil zelo žejen.

Aleksej Đurnović, 1.c

Na  teku na 600m sem osvojila 1.mesto. Na ostalih disciplinah pa nisem bila tako zelo uspešna, zato na mnogoboju nisem osvojila prvega mesta. Žogico pa sem vrgla 5 m daleč.

Kristin Krajnc, 1.c

Pri športnem dnevu atletika sem žvižgača vrgel kar 17,5m. Na mivki mi ni bilo preveč všeč, ker sem jo imel potem v športnih copatih, a sem skočil v daljino kar daleč. Na mnogoboju sem dosegel drugo mesto.

Luka Cafuta, 1.c

Accessibility
Skip to content